Aktiehandel ger negativ påverkan för andra människor?

0
143

Har tänkt en hel del sista tiden och att trejda med aktier är nog inget för mig ändå. Det är ingen positiv påverkan i den branschen, utan du tar egentligen bara pengar från mindre intelligenta trejders som förlorar pengar medan du tjänar pengar. Förutsätter att du inte är en av dessa ”suckers” då, som förlorar pengar!

Då är det bättre att bygga hemsidor och tjäna pengar genom att HJÄLPA andra. Med trejdning så går många förlorande. Jag har nyligen sålt min hemsida om aktieinvesteringar. De flesta Svenssons skulle troligtvis tjänat mera pengar genom att investera i fonder med skickliga förvaltare.

Dem som blir sist in i ”byggnaden”, eller jag menar investerar sist i en öresaktie/penny stock… De förlorar pengar, för det är mest bara pump och dumpade i dessa! Är det rätt att tjäna pengar på andras dumhet? Tycker jag inte!

Nej, istället ska du satsa på entreprenörskap där du skapar värde! Titta bara på Elon Musk, han är det finaste exemplet som finns. Det finns en god värdefaktor i alla bolag Elon Musk ägt idag.

  1. Tesla Inc gör att miljön och luften blir bättre med eldrivna bilar. Mycket gott värdeskapande!
  2. SpaceX kan rädda mänskligenheten om vi lyckas leva på andra planeter. Mycket gott värdeskapande!
  3. Paypal underlättade hur företag och privatpersoner världen över tar emot och skickar pengar. Mycket gott värdeskapande!

Nu kanske du förstår att Elon Musk är våran tids största geni! Inte bara genom att han är en superentreprenör med att tjäna pengar och driva bolag, utan också ATT han gör det genom att skapa massiva verksamheter med enorma positiva värdefaktor för mänskligheten!

Så om du har varit som jag under många år. Att du aldrig lyckas hålla dig till en idé och projekt under en längre tid. Gör då som Elon Musk och utvärdera i grunden hur dina projekt har skapat värden för andra! Satsa på den verksamhet som skapar störst värde för andra! Först då kan du känna dig trygg, i att du valt HELT rätt projekt! 🙂

Aktier och investeringar kan göra så att människor tar onödiga risker med sina besparingar och förlorar pengar på sikt. Det är inget jag vill att de ska göra. Därför har jag sålt min hemsida om aktieinvesteringar! Nu blir det istället att skapa värde som Elon Musk, tänka mycket djupare med ett moraliskt och värdeskapande perspektiv, precis som geniet Elon Musk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here