Är du rik så investera i aktier, men det är inte ett klokt val om du vill bygga en förmögenhet från tomma händer.

2
656

Jag gissar att det inte finns någon på planeten, kvinna eller man som har gått från 5000 kronor till 10 miljoner under 20 år eller färre genom investeringar i aktier. Däremot händer sådant ganska ofta för de som driver en verksamhet och startar från tomma händer med 5000 kronor i kapital.

Du kan använda internet som ett sätt att skapa en inkomst. Då är internet ett sätt att tälja guld. Du behöver driv, nyfikenhet och en stark vilja att lära dig och sälja din produkt online. Du måste skapa en produkt som du äger och som människor vill köpa. En e-bok eller en online kurs. Sedan kan du börja med att ge bort denna gratis mot länkar från andra(bloggare m.m) till din hemsida där du säljer din produkt. När du har många länkar då kommer din hemsida att rankas högt i sökmotorer för sökord som är relevanta till din produkt. Därför måste du ha en blogg på hemsidan där du skriver artiklar som rankar i sökmotorerna. Så enkelt är det att skapa en inkomstkälla via Internet. 🙂

2 COMMENTS

 1. Du tror att en vanlig företagare är megaframgångsrik och att det är bara att leka lite med kapital så har du 10 millar på banken. Dags att vakna upp till verklighetenl!!

  • Jag är bara en simpel inspiratör som försöker inspirera andra till att tänka i andra banor förutom att knega vanligt 9-5 och sedan spara eller investera i aktier. Du bör förstå att 2/3 av alla dollarmiljonärer i USA är egen företagare men de utgör bara en mindre andel av alla arbetare. Därför vill jag inspirera andra till att våga starta eget med målet att bli finansiellt fri och uppnå sina finansiella drömmar.

   Sedan finns det ett klokt citat från Henry Ford, som jag tycker pessimister ska lära sig:
   “Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.”
   ― Henry Ford

   Men tack för kommentaren! Det är alltid trevligt att få kommentarer på bloggen. Vare sig det blir diss eller kiss. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here