Att Vara Introvert

0
223

Jag är en mycket introvert människa och har under 200 vänner på Facebook. Det undersökningar har visat är att de med fåtal vänner generellt har en högre IQ. Mitt ligger 120+ men inte över 140. Så mycket kan jag nämna. Dock med ADD och den gör mig något trög ibland.

Jag tänker heller aldrig skaffa egen familj. Och det är med omtanke jag vill detta. Först och främst tycker jag kvinnor kan vara som kameleonter. Sedan kan det vara svårt på sikt att leva tillsammans. Skilsmässor är 54% per år.

Jag tycker barn förtjänar en mamma och en pappa som är där och bor tillsammans. Så det är mitt mycket goda hjärta som gör att jag inte vill bilda familj.
Sedan finns det andra saker som kan gå snett med. Men där kan man inte veta. Ett barn kan vara sjuk, CP-skadad, mongoloid eller hjärnskada och blivit psykopat.

Sedan är det skönt att vara singel och fokusera på sig själv och dagarna tar jag som den kommer och utan stress, press och krav från en sambo.

Pippa kan man även göra utan att ingå i ett förhållande =).

Jag gillar att vara fri. Men visst kan det vara kul att ha en partner att göra saker med. Men… jag måste fokusera på generera deg och bli snuskigt förmögen. Det är som prio nummer ett just nu för mig.

100 miljoner i förmögenhet senaste 2035… som sagt! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here