Avyttrat mitt innehav från Fiverr International

0
418

I söndags sålde jag av mitt innehav i Fiverr International. Tänkte att det kanske skulle bli fritt fall då börsen öppnade åter på tisdagen. Men så har det inte blivit. Men jag är toknöjd med 58% ROI under en dryg månad. Det går inte att avkasta mycket mera än så, då man handlar med small-cap bolag från NYSE och allt tackvara att jag hoppade på en trend uppåt då omsättning slog förväntningarna. Detta gav mersmak och lärde mig hur jag kan avkasta fint bara genom att följa positiva nyheter och det fundamentala med en aktie.

Jag tänkte att det blir kanske ett frittfall snart och kände att alla fall trenden tyder på att aktiekursen snart kommer att gå lägre än under $55 per andel, för denna fantastiska uppgång kan inte hålla på så länge till. Om det nu inte är ”nästa Amazon Inc” som jag haft andelar i. Men det går inte tänka att Fiverr International är utöver det vanliga, även fast Micha Kaufaman är en mycket inflytelserik skribent så tror jag inte denna blir nästa raket som typ Shopify. Om dock så är fallet så bör den stiga 220% per år under fem år. Men med en uppgång på 58% under en månad kan jag lugnt avvakta ett tag. Sälja av och förhoppningsvis hitta annat bolag med liknande fundamentala som Fivver International hade under mitten av Aprilmånad.

Som sagt, det gäller att investera där det finns momentum och inte som om jag hade en slapp kuk. Ni vet? ”Utdelningsmaskiner” typ med 8% avkastning per år. Om ens det. ! 😀

Jag har väl all rätt till att vara kaxig nu? Med 58% ROI under drygt en månad!? 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here