Börsen Är en Bluff 3

0
113

Erkänn nu att börsen är en bluff för majoriteten av landets investerare.

1. Först och främst så är tillväxten dålig i de flesta bolag på börsen. Kanske 10% per år i snitt om ens det. Är det vettigt att investera sin sparbuffert i sånt? Tycker jag inte du ska göra.

2. Som jag skrivit tidigare så plöjer de flesta pengar i bolag/aktier de knappt vet något om. Läs bara från Hernhag.se och hur karln investerar hejvilt. Det man ska göra istället är att investera i kända affärsmän’s verksamheter, dessa som vill få SINA EGNA pengar att växa. Det är en bättre metod än att hitta bolag på egen hand.

Så läs på om ägarna och följ nyheter om det senaste! Då har du chans att tjäna fina pengar på börsen. Tänk dig till exempel att du läser en nyhetsartikel om att Cristiano Ronaldo har signat ett sponsorkontrakt för skor till ett helt nystartat bolag. Där har du en potentiell högavkastare på sikt!

Året 1984 signade Michael Jordan med Nike. I slutet av 1984 låg Nikeaktien på $0.13 per andel!

JAG SÄGER BARA. OJ VILKEN AVKASTNING DU HADE FÅTT OM DU HADE KÖPT EN POST OCH BEHÅLLIT DEN TILLS IDAG!

0.13 > 83.23

Det blir 640 gånger insatsen då! 🙂

Eller tänk om du hade kännedom om Elon Musk tidigt och om hans utbildningar och historik som affärsman! Du hade kanske investerat i Tesla Motors under 2012 och fått mera än 10 x 🙂 (Med mera att ge tror jag :D)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here