Do You Want It Enough?

0
28

The mega mansion and the megayacht? Do you want it enough!? Om du vill bli förmögen och kunna köpa nästan vad du vill i världen. Då är det dags du slutar kyssa andra människors rövar och istället fokuserar på ditt liv och dina mål! Här är en kommentar jag läste för två minuter sedan

Always have respect for you Jeremy. Appreciate your honestly

Visst, det är inte dåligt att vara schysst och ge andra vänliga ord. Men det blir lätt ett mönster med mycket prokrastinering.

Var din egen boss istället! Jeremy som fick dessa vänliga orden är en YouTuber och personligen tycker jag har är lite av en modern ”Robber Baron” som säljer onlinekurser om hur vi kan investera pengar på börsen. Inget fel med det men dessa onlinekurser kostar hiskeliga $7K!! Han tjänar pengar från lättlurade och godtrogna människor, utnyttjar nybörjare som inte vet bättre, istället bör dessa köpa bok som ”Stock investing for dummies” och sparar $6980!!

Jag kommer alltid att följa mitt hjärta med vad jag känner känns rätt. Jag är så långt från en robber baron som en människa bara kan bli! Jag äger två domännamn inom spel men jag kommer aldrig att utveckla dessa till hemsidor. Det är som med mycket annat, utnyttja naiva människor, med tron om att vinna stora belopp eller att våra liv ska bli mycket bättre och roligare! Svenskar är de mest belånade folket i världen. Många fastnar i en ond cirkel med en lånekarusell som blir förödande!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here