Min Plan Nå 100 Miljoner – 2021-2035!

0
97

Jag har slutat tänka på att starta bolag och därför har jag inte uppdaterat denna bloggen på länge. Det är för jag har kasst driv och svårt med kognitiva tänkandet. Det här med företagande har varit som ett psykiskt OCD(tvång) för jag känt att jag måste ”Bli företagare” och vara min ”Egen Chef” och ”Bli Något”.

Det där har jag lyckats arbeta bort ganska nyligen. Nu känner inget sånt tvång längre. Utan jag ska göra det jag är bra på och på lättaste möjligaste sättet!

Det är så höga skatter i Sverige så jag blir stressad bara av att tänka på det. Att jag måste betala 70% skatt på allt jag drar in med en egen firma. Och med ett bolag blir det stress med att uppdatera kontinuerligt bokföringen som måste var klanderfri. Det är annars många som flyttar till Malta och Thailand och jobbar därifrån för det är mycket mera fördelaktigt med skatter och avgifter. Många stannar där permanent för det fina vädret. 🙂

Jag är helt klar med att det inte blir något företagande för min del. Jag köper istället domännamn och kanske kan jag sälja två stycken för högre belopp som jag köpt för tusentalskronor. En av dessa köpte jag för 15,000 kr. Och jag hoppas kunna sälja denna för 200,000 kr. För jag har redan hittat en domännamn som är mycket billig emot vad den egentligen är värd. Så planen är att sälja 1-2 domännamn vartannat år och på så sätt göra en snöboll som bara blir större och större.

Då jag har cirka 500,000 kr efter alla skatter är betalade. Då blir det att jag satsar på Stryktipset.

10,000 kr per omgång. Det kanske låter konstigt men jag är duktig på tippa. För några år sedan var jag ett mål från att vinna 200,000 kr med en tia som insats.

Sedan efter 5-6 år har jag troligtvis 10 miljoner kronor och då räknar jag med att anställa psykologer för att uträkna troligaste resultaten i fotbollsmatcher.

Efter detta blir det easy sailing till 100 miljoner kronor i förmögenhet. Och efter att jag avklarat detta då kan jag pensionera mig på heltid. För då lägger jag 70% av pengarna i aktier och fonder och därmed växer min förmögenhet passivt.

P.S. Självklart kommer jag inte spela ”parlays” på oddset! Det gjorde jag förr och trodde att jag kunde vinna med det! Jag var ganska så naiv då och trodde att jag skulle ha tur och vinna storkovan med sådana galna odds. Du måste spela singlar för att vinna säkra vinster! Annars skiter det sig bara…

P.P.S. Så ser min plan ut. Helt enkelt många saker som går under ”inkomst av kapital”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here