Att tänka strategiskt angående Internet business.

0
35

Mitt mål är nu att inte tänka för stort för snabbt. Rom byggdes inte under en dag. Det kan därför kännas överväldigande att starta ett projekt i en stor nisch. Och speciellt om man riktar in sig på Amerika. Sedan sitter man i en liten håla typ i Lappland och ska sälja till Amerikaner. Jag tror ni förstår vad jag menar? Det blir lite för stort för fort. Och därmed blir det lätt att man ”procrastinate” då det blir mer än man orkar tänka på. Och därför kan projekten, det rinna ur sanden med sådan projekt.

Istället har jag bestämt mig för att bara rikta in mig på Western USA och i ett annat fall, endast Kalifornien. Jag tänker lite så att en endaste restaurang i Kalifornien kan omsätta $1-2 miljoner, alltså dem riktigt populära. Kanske mera än så? Så då behöver jag inte alls rikta in mig på hela USA. I alla fall inte direkt. Men Kalifornien har nästan fyra gånger fler befolkning än Sverige. Så det finns alltså ungefär fyra gånger mera pengar att tjäna än i Sverige. Detta blir inom glödheta nischen: matleverans

Det var inte så mycket annat jag hade på hjärtat. Jag tror det är viktigt att inte tänka för stort och börja lokalt som jag tänker göra. Men jag vill tillägga att jag inte har typ ”FoodDeliverycalifornia.com” i mitt domännamn. Utan jag skulle kunna sälja till hela Amerika direkt men väljer att bara rikta mig till Kalifornien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here