Plocka Låga Frukter

0
266

Under de senaste veckorna har jag kommit till en insikt. Det är att det är mycket stress med att göra allt själv inom business och sånt. Jag äger ju tre bloggar och ärligt har jag tröttnat på det. Jag har insett att det bästa är att vara anställd. Då slipper du tänka på strategier och hur du ska utveckla din blogg, och ”hur sajten” ska ranka högt i Google m.m.

Det blir ett malande med tankar fram och tillbaka. Anställda behöver oftast bara vara duktig på en sak. I slutet av Oktober fylldes denna hypotes ytterligare genom att jag publicerade en bok som jag äger rättigheter till. Det enda jag gjorde var att fylla i mitt personnummer, namn och vilket bankkonto royalties ska hamna på.

Det är precis så enkelt som det låter. Efter en vecka har jag sålt två böcker och fått royalties på 119 kr. Detta är vad jag kallar att göra det plättlätt för sig. Inget krångel med att vara alltiallo med bloggar och hemsidor. Glöm inte marknadsföringsbiten med att driva en blogg! Den kan ta musten från den mest energiska personen!

Skönt att göra det enkelt för sig och inte krångla. Man skulle ha varit en ofantligt framgångsrik författare som James Patterson eller Stephen King. Dessa två skriver ju bara böckerna sedan är det andra som gör jobbet åt dem. Och därför behöver de inte analysera sönder hjärnan, som det känns att jag har gjort sedan jag startade bloggar och hemsidor.

Vill bara lägga ner sajterna och hitta nåt som är plättlätt utan många nyanser. Kanske satsa på att bli skådespelare? Samma där som med författare, bara göra en sak och kan få bra betalt!

Det är svårt lyckas genom att göra allting själv. Det blir så om du äger en blogg eller hemsida och inte har någon anställd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here