Funkar Inte Att Blogga Då Man Tänker Helt Unikt

0
203

Jag har haft de senaste veckorna funderingar på att sälja denna bloggen då jag insett att jag är alldeles för okonventionell i mina tankebanor för att kunna bygga upp ett storgrupp(eller massivt) med följare till bloggen.
Det är trist… att jag inte är bara en helt vanlig strävhårig terrier som typ han som bloggar med KronanTillMiljonen.se

Nästan alla mina inlägg handlar om att lära ut mitt sätt att tänka och mina tankar om det jag bloggar om, men jag har insett att detta inte är det bästa sättet att skapa massivt med följare. Utan det ska istället inte bloggas om något på djupet utan mest bara att man köpt en aktie för att utdelningen har höjts eller bara nyheter som är enkla att svälja och som gör mig till en gemene man med många läsare ..

Sedan är saken den att de allra flesta är inte intresserade av företagande och med höga mål om att bli enormt förmögen och bygga bolag från grunden. Känns som om 85% av mina läsare klickar direkt av då för första gången kommer till denna bloggen … för det jag tar upp här är för hårdsmält för de allra flesta män!

Jag kommer definitivt inte blogga lika ofta som jag upp till nu har gjort. För jag är en sådan som borde bygga bolag istället för att lära ut till andra, de allra flesta är inte ens intresserad av de ämnen jag tar upp och det jag förmedlar med denna blogg. Det är en liten skara som följer denna bloggen och jag kommer aldrig hitta samma genomslag som KronanTillMiljonen.se. Hittintills under Maj har jag haft besök av 382 unika besökare! Det är ju ingenting! Det är vad KTM har under en dag! 🙂

Kanske dags att gå mot EXIT?

Att jag tar upp detta ämnet beror på att jag nyligen läste en psykologibok om ledarskap. Den mest hyllade ledaren är den som är mest genomsnittlig av alla medlemmarna i en grupp. Alltså ska man vara alldaglig och inte sticka ut på något sätt för att bli en omtyckt ledare. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here