Mitt Mål med Swingtrejdning.. Om?

0
333

Jag har aldrig nämnt vad jag haft för mål inom Swingtrading. Men om jag gjorde detta seriöst och blev involverad varje dag, då skulle jag först och främst, de första 4-5 åren, läsa på om Öresaktier med fin ledning. Sedan skulle jag investera i 6-10 sådana med en utplaning under ett år. Räknar att jag gjort gedigen forskning om bolagen med nyemissioner. Sedan försöka spåna på hur stort scoop dessa 6-10 bolag är vardera och under vilken tidshorisont. Sedan är det bara att investera och tajma dem efter varandra. Då räknar jag med %400-500 avkastning under de första åren. Och då menar jag OM jag går in fullt ut, med aktiehandel.

Jag skulle trejda med öresaktier tills jag nåt 10 miljoner i kapital. Gissar att sånt tar 4-5 år om jag börjar med 50,000 kr. Sedan efter detta, hade nog det blivit att trejda med mycket lägre risk I BETYDLIGT STÖRRE BOLAG och med sikte på 70-80% avkastning per år i 10 år.

Från 10 miljoner under fem år med 70% avkastning per år. Då efter fem år hade jag haft 141,000,000… inte en chans att jag skulle vara pigg då. Och jag har även snackat tidigare här på bloggen att mitt mål är 100,000,000 i förmögenhet 2035. Det hade jag då nåt med råge. Men vi bör tänka på utgifter att leva för, allafall skönt att jag inte behöver tänka på skatten där för den är mycket mycket fördelaktig för oss svenska trejders. Med ISK ligger bara vid en procent, tror jag men inte säker?

Men allfall hade jag lagt ner vid 100,000,000 miljoner i förmögenhet. Pensionerat mig på heltid, flyttat till Florida, Hawaii eller varför inte en Ö i Karibien?

Drömma kan jag alltid göra! Jag har varit dålig på det, sista åren. Det måste man få göra, annars har jag läst att om drömmarna tar slut, då kan vi bli kleptoman! Det är sant! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here