Oklarhet och Otydlighet – Så Når Du Framgång!

0
28

Det var längesedan som jag insåg att böckerna om ”hur du blir framgångsrik” är oklara och otydliga. Dem saknar praktisk detaljrikedom. Därför har jag aldrig utbildat mig efter gymnasiet för det enda jag varit intresserad utav är aktiehandel och företagande. Och dessa är inga bra utbildningar på universitet, speciellt för företagande.

Folk ska inte lyssna till nyheter tycker jag. Jag slutade följa nyheter för 13 år sedan och jag erkänner att det inte var enkelt alls, det blev enklare och enklare men för tre år sedan då slutade jag impulsivt klick in till AB och blaskor. Men idag är jag säker på min sak, det var ett klokt beslut och jag har inte ens en TV nu. Den har jag inte använt sedan det analoga nätet försvann 8 September förra året. Vad är då hemligheten för att lyckas? Jag anser att det finns två viktiga saker att tänka på:

  • Det ska kännas som du har eld under röven och vill jobba och tjäna pengar hela tiden. Istället för att titta på TV, socialisera, strosa i parker, eller spela dataspel m.m. Har du eld under röven då kommer du att lyckas1 Menar dock inte att du måste slita som ett djur eller vara ett geni! För mig handlar det mera om att jobba SMART och inte för HÅRT.
  • Den andra grejen jag tycker är otroligt viktig att vara självständig med vår tid. Inte titta på YouTube videos, eller följa andra människors bloggar för ofta och ALLT SÅNT som inte förbättrar mitt liv. Så som kortsiktiga nyheter om utveckling på börsen för tillfället och annat som är otydligt, oklart och opraktiska råd eller bara tidstjuvar, så som porr och annan underhållning. Detta blir vi bättre på med åren. Då vi är unga, då är vi intresserad av allt möjligt och helst av allt vill vi passa in bland andra medan efter 30-35 år och därefter, då växer vårt arslehål för varje år som går och vi blir mera självständiga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here