Sålde Hela Innehavet

0
212

Sålde mitt innehav i Tesla Inc och insåg mitt misstag. Jag kan inte bara hålla med ett innehav då det förlorar värde dag för dag. Jag köpte tillbaka posten i BioCryst Pharma. Anledningen är att analytikerna har en snitt riktkurs för BioCryst Pharma på $7. Medan analytikerna snittar runt $550 för Tesla. Så en nedgång kortsiktig för Tesla Inc kan väntas.

Jag är ju en så kallad swing-trader. Då jag köper och håller veckor eller månader, mycket sällan under ett år. Jag har bestämt att det maximala som jag håller en aktie är under ett år. Så jag försöker göra kortsiktiga klipp.

Mitt mål är att snitta 45% i avkastning per år. Strategi är att följa trender och köpa där analytiker och annat folk haussar för tillfället. Eller att jag köper genom värdeinvestering då kursen är lägre än vad analytikerna tycker. Så avkastade jag 22% under fyra månader genom att investera vid en stor dipp i bolaget HubSpot under hösten 2019 och vintern 2020.

Annars har vårvärmen har kommit dit jag bor. Den är mycket välkommen. Och du ska ha en underbar dag och jag hoppas din vecka blev bättre än min med att kapitalet har växt! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here