Teorier och Senaste Nyheter Tilltalar Mig Inte Längre

0
59

Jag inser mera och mera att den tid jag spenderar på läsa och titta på YouTube, det är tid jag aldrig får tillbaka. Jag tittar mest på finansiella kanaler och MMA men det faktiskt aldrig nåt nytt på tapeten. Därför ska jag börja fokusera mycket mera på mig själv och inte på andras YouTubekanaler och nyhetssidor.

NU TILL DEN GODA NYHETEN

Jag har två öl-pengar projekt på gång. Båda är oerhört enkla att utföra och det är exakt vad jag strävar efter. Jag vill helst inte lyfta ett finger. Är det lathet? Kanske, men varför slita ut sig?, nu denna vecka har jag haft bara två besökare till InvestorGreats.com. En besökare från Indonesien och en andra Tyskland. Sedan 14 besök från Sverige. Jooo, det är mina besök! :-)))

Jag är mindre i huvudet i år än någonsin tidigare och tycker ibland att jag skiter i den senaste videon om Meet Kevin’s NASDAQ uppdateringar och om börsen går upp eller ned och vilken aktie som går bäst för tillfället. Likadant har jag börjat tröttna på teorier. Det är alltid enkelt att lära ut och ha passion, men i praktiken att göra det, är det mycket svårt.

Därför funderar jag nu på att radera bort sidan med mina passiva inkomstkällor genom entreprenörskaps, för det är få som lyckas den vägen och många som förlorar år och sliter ut sig, men ack, det slit men ändå KK.

Det är helt okej att inte känna ett driv och vilja ta en enkel väg till någon tusenlapp i månaden för öl-pengar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here