Snöbollen Till 100 Miljoner?

0
22

Läsare som har följt bloggen länge vet att jag satar på 100 miljoner i förmögenhet till 2035. Det är ingen enkelmatch då jag bestämt mig för att bara köra med inkomster inom ”inkomst av kapital.” Inte heller har jag ett välbetalt jobb som gör att jag kan investera 10,000 i månaden eller mer. Just nu satsar jag på odds, poker och aktier. Har bestämt mig för att börja igen med Swing-trading men denna gång endast med mindre svensknoterade bolag. Jag räknade med en sådan där avkastningskalkylator och om jag kan avkasta 20% per månad under 48 månader med 2000 kr.

Då har jag hela $1 miljon!!

Och 2000 spänn har jag råd att lägga till varje månad till Swing-trading. Så då på månad 55 eller nåt är det möjligt att jag har runt 50 miljoner kronor! 😀

Sedan är 20% det jag pallar med utan att lägga för mycket press på mig själv. Målet känns ganska realistiskt. Då jag har avkastat 40-100% under några månader sedan jag startade med swing-trading. Du hittar alla trades jag gjort på TipRanks och jag har inte lagt ner mycket tid alls på det. Runt en timme per vecka gissar jag. Men det blir nu till att börja med svenska aktier då skatten blir mycket mera fördelaktig. Om nu inte sossarna får igenom skattehöjningar på ISK. Hoppas verkligen inte det! För då blir det inte värt det med swing-trading!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here