Swingtrading? Det är mestadels en fåfäng dröm!

0
108

Nu har jag snart swingtrejda under ett årstid. Slutsatser blir att det är klokare att vara långsiktig, och köpa bolag som är glödheta och sedan behålla, istället för att försöka ”tajma” olika aktier efter varandra. Om jag till exempel hade behållit Fiverr International, fast jag sålde av hela innehavet i Juni. Hade jag behållit den, då hade jag haft en avkastning på runt %300 och inte som jag nu har på ungefär hälften detta.

Jag har insett att Swingtrading och Daytrading är ungdomsfåfänga!

Man får sikta på att köpa 1-3 aktier per år och sedan behålla dessa över en lång tidshorisont. Istället för att trixa hit och dit med olika innehav. Det som är bäst med en långsikt investering, det är att du aldrig blir så bunden tidsmässigt, som du är om du trejdar med aktier. Tänk, jag köpte in mig i Fiverr International efter deras rapport, det var den 27 April det här året.

Då var värt $37.97 per andel, och den ligger nu på $118… en smått otrolig utveckling men det är möjligt, då du investerar i den hetaste gröten, för tillfälligt! De flesta borde ha ett eller ett par tillväxtaktier i portföljen, även fast du fullkomligt älskar utdelningar. Ingen kan argumentera emot, med just Fiverr International Ltd!

Och det bästa av allt! Resan har bara börjat. Den kommer att nå minst $100 miljarder i marknadsvärde. Bara vänta och se, när det börjar med sökmotor och annat! Då blir det klirr! VD har nämnt att de ska involvera bolaget, i allt som är digitalt på nätet. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here