Nya Webbprojekt som jag håller mig till under 2021

0
35

Det är inte alltid så enkelt att lista ut vad man vill sälja online. Det har tagit mig många år att förstå mina egna tankebanor. Istället för aktier har jag fokuserat på rehabs för drog och alkoholmissbrukare. Jag tycker inte det finns något negativt med att hjälpa människor som har det svårt med missbruk. Kan jag även tjäna pengar på det så är det ännu bättre!

Min andra nisch är inom megayachts. Alltså lyxbåtar för dem rika. Jag hittade ett passande domännamn inom denna bransch nu under Decembermånad. Jag har inte heller här någon invändning emot denna branschen. Utan jag säljer hellre lyxyachts än att sälja billigare produkter som jag måste kräng om och om igen för att de ska bli betydande belopp.

Nu till den svåra delen. Och det är till att hitta information på nätet som gör att jag kan bygga både snygga och användarvänliga hemsidor. Och som funkar till de syften jag tänker mig med dem.

Det är inte alltid det lättaste och där har jag kört fast ofta förut. Men den här gången tänker jag inte ge upp! Jag tänker söka efter all information som krävs för att få dessa projekt att rulla på och bli framgångsrika.

Gott nytt 2021!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here