Om Mig

Jag heter Johan… Född 1983.

Jag har så länge jag minns varit intresserad av rikedomar och sedan jag var 15 år har jag nästan dagligen studerat dollarmiljardärer och världens mest förmögna människor. När det kommer till att skapa sig en förmögenhet, där finns det verkligen många vägar som leder till att ”tälja guld”. Dollarmiljardärer eller för den saken svenska miljardär, ofta är de folk som byggt upp sin förmögenhet genom ett bolag.

Därför har jag tröttnat på att investera på börsen. Det kan jag göra om jag har ett bara miljonerdollar. För med börsen då är det som att spela på hästar. Är du duktig på att analysera då kan du avkasta högre än svenska OMXS30. Men varför inte istället starta ett ”side-hustle” som det heter på Engelska. Likt 4/10 amerikaner som har en sidoinkomst utöver sin huvudinkomst.

Glöm att bli rik SNABBT genom att investera på börsen. Det är ytterst ovanligt, bara titta på Forbeslistan hur många där som blivit förmögen genom daytrading eller långsiktiga aktieinvesteringar. Det är fem av 2000+ personer på Forbeslistan som har lyckats den vägen.

Det enda rätta är att spara en rejäl slant, kanske 1.5-2 miljoner och sedan starta eget bolag. Då tippar du inte längre på ”hästar”/aktier utan har då fullkontroll över ditt utfall och inkomst och allt beror på din egna kompetens med hur framgångsrik du blir!

Jag lyssnar på Pink Floyd, Deep Purple och hittade nyligen den perfekta Youtubekanalen med musik mestadels i min smak, sina-drums !

P.S. Jag kommer svara till de flesta kommentarer under 2021. Så jag ser fram emot att du som läsare kommentarer. Bli bland dem första som kommenterar mina inlägg på bloggen! För jag bloggar fullt ut under 2021!