Passiva Inkomster

Passiva Inkomster 2021

De 10 Absolut Bästa Passiva Inkomster
Jag har passiva inkomster under många år och planerat under lång tid för att skapa denna rapport. Vilket jag har uppfattat att många behöver idag. Fritt att distribuera bara du anger bloggens webbadress bland noter. Detta Är Mina Topp Tio Favoriter:

 1. Aktieinvesteringar och fonder. För att det ska bli en betydelsefull avkastning, där krävs det att du innehar ett större kapital att investera. Har du en större förmögenhet, då tycker jag denna metod till inkomstkälla är den absolut enklaste.
 2. Fastigheter. Här krävs kunskap för att hitta undervärde på bostadsmarknaden och sedan kontinuerligtunderhåll av bostad och att hitta en skötsamhyresgäst. Men du kan använda en managementfirma som sköter allt underhåll och då blir denna metod till en fantastisk passiv inkomstkälla.
 3. Sälja digitala böcker och online kurser. Denna inkomstkälla kräver inte mycket arbete och planering. Du skapar produkten och sedan en webbplats som du marknadsför online och förhoppningen är att många köper den digitala produkten. Processen med att leverera produkten digitalt, den kan automatiseras genom Amazon’s Marknadsplats för e-böcker och Teachable.com med online kurser
 4. Affiliatemarknadsföring. Ett koncept som introducerades under 1990-talet och som globalt genererar $6 miljarder per år. Dessutom kostar den ej en krona att börja med. Genom att länka till ett företags produkt från din webbplats. Och sedan får du provision när du genererar ett försäljningsavslut från en webbesökare. Ett smidigt alternativ istället för att sälja en egen produkt. För du slipper kundkontakter som kostar pengar genom att anställa och sånt tar mycket tid.
 5. Karriär med Youtubekanal. Idag drömmer många ungdomar om ett genomslag via YouTube. Du måste vara skicklig med att uttrycka dig i tal framför en videokamera. Efter att du laddat upp ett videoklipp till din youtubekanal, kan pengar från annonsintäkter genereras åt dig under många år.
 6. Arbeta med en mellanhand. Detta är ett koncept som jag har noterat att stora konsultbolag ofta använder. Till exempel konsultfirmor som utlägger konsultkontrakt till andra bolag och sedan lägger på en rejäl marginal för att täcka kostnader och skapa en vinst från affären. Ett mycket intelligent sätt om du är den lata typen och vill tjäna pengar. Det svåra är att hitta pålitliga bolag som gör välutfört jobb åt dig!
 7. Arbeta som konsult. Denna kräver att du redan är expert inom ett ämne men sedan kan bli en fin semi-passiv inkomst. Du kan använda bokföringsservice från frilansfinans.se och då slipper du föra egen bokföring
 8. Starta blogg med poddradio. Om du har talang med att uttrycka dig både genom skrift och med talets gåva. Då är poddradio och att blogga din väg. Du måste använda ett laserfokus med att hålla dig till bara ett ämne!
 9. Andra driver din verksamhet åt dig. Om du redan framgångsrikt driver en verksamhet. Då kan du söka efter kompetentpersonal som driver din verksamhet – utan att du blir direkt aktiv. Om du är skicklig med att anställa kompetenta anställda frigör du mycket av din tid. En man i en grannkommun äger en populär ICA butik. Han sitter inte dagligen vid kassan och tar betalt utan det är anställda som driver butiken. Förra året visade just den ICA-butiken en nettovinst på 14.6 miljoner. Inte illa pinkat för en trähäst! 😀
 10. Agera passiv-investerare. Det betyder att du investerar pengar mot en ägarandel i en verksamhet. Det kan röra sig om verksamheter utifrån dina egna intressen och kunskaper eller sånt du ponerar kan i framtiden generera fina pengar åt dig. Det finns flera välkända tv-program om detta begreppet. Dessa heter Shark Tank och Dragons’ Den och du kan hitta avsnitt på YouTube.
 11. 6 MAJ 2021 KL 18:41

Dessa tycker jag är bästa metoderna för passiva inkomster. Som du säkerligen märkt, så är min lista med fokus på passiva inkomster med entreprenörsanda. Du behöver vanligtvis kapital, för att kunna tjäna pengar genom dessa passiva inkomster. Men det finns några på denna topplista som inte kostar pengar utan bara din egna tid.

Du måste bortse från begreppet ”tjäna pengar snabbt” … för sådant existerar inte i vuxnas värld. Utan är något som unga människor är övertygad om finns.

Det finns inga enkla metoder eller knep till lukrativa passiva inkomster. Utan vi måste alltid på ett eller annat sätt, ”så ett frö” innan det med tiden trillar in pengar passivt eller semi-passivt på bankkontot!