Passiva Inkomster

Passiva Inkomster 2020

De 10 Absolut Bästa Passiva Inkomster
Jag har passiva inkomster under många år och planerat under lång tid för att skapa denna rapport. Vilket jag har uppfattat att många behöver idag. Fritt att distribuera bara du anger bloggens webbadress bland noter. Detta Är Mina Topp Tio Favoriter:

 1. Aktieinvesteringar och fonder. För att det ska bli en betydelsefull avkastning, då krävs det att du har ett större kapital att investera. Har du en större förmögenhet, då tycker jag denna metod till inkomstkälla är den absolut enklaste.
 2. Fastigheter. Här krävs kunskap för att hitta undervärde på bostadsmarknaden och sedan kontinuerligt underhåll av bostad och att hitta en skötsam hyresgäst. Men du kan använda en managementfirma som sköter allt underhåll och då kan denna metod bli till en fantastisk passiv inkomstkälla.
 3. Sälja digitala böcker och online kurser. Denna inkomstkälla kräver inte mycket arbete och planering. Du skapar produkten och sedan en webbplats som du marknadsför online och förhoppningen är att många köper den digitala produkten. Processen med att leverera produkten digitalt kan automatiseras genom Amazon’s Marknadsplats för e-böcker och Teachable.com med online kurser
 4. Affiliatemarknadsföring. Ett koncept som skapades under 1990-talet och som globalt genererar $6 miljarder per år. Dessutom kostar ej en krona att börja med. Genom att länka till ett företags produkt från din webbplats. Och sedan får provision när du genererar ett försäljningsavslut från en webbesökare. Ett smidigt alternativ istället för att sälja en egen produkt. För kundservice kostar pengar genom att anställa och det tar mycket tid.
 5. Karriär med Youtubekanal. Idag drömmer många ungdomar om ett genomslag via YouTube. Du måste vara skicklig på att uttrycka dig i tal framför en videokamera. Efter att du laddat upp ett videoklipp till din kanal, kan pengar från annonsintäkter genereras åt dig under många år.
 6. Arbeta med en mellanhand. Detta är ett koncept som jag har noterat att stora bolag ofta använder. Till exempel konsultfirmor som utlägger konsultkontrakt till andra bolag och sedan lägger på en rejäl marginal för att täcka kostnader och skapa en vinst från slutkunden. Ett mycket smart sätt om du är den lata typen och vill tjäna pengar. Problemet är att du måste hitta pålitliga bolag som gör jobbet åt dig.
 7. Arbeta som konsult. Denna kräver att du redan är expert inom ett ämne men kan bli en fin semi-passiv inkomst. Du kan använda bokföringshjälp från frilansfinans.se och då slipper du bokföra.
 8. Starta blogg med poddradio. Om du har talang med att uttrycka dig både genom skrift och med talets gåva. Då är poddradio och att blogga din bästa väg. Du måste ha ett laserfokus med att hålla dig till ett ämne!
 9. Andra driver din verksamhet åt dig. Om du redan driver en verksamhet framgångsrikt. Då kan du leta kompetent personal som driver din verksamhet – utan att du direkt blir aktiv. Om du är skicklig med att anställa kompetenta anställda. Då frigör du mycket av din tid. En man i en grannkommun äger en populär ICA butik. Han sitter inte vid kassan och tar betalt utan det är anställda som driver butiken. Förra året visade just den ICA butiken en nettovinst på 14.6 miljoner. Inte illa pinkat för en trähäst! 😀
 10. Agera passiv-investerare. Det betyder att du investerar pengar mot en ägarandel i en verksamhet. Det kan handla om verksamheter utifrån dina egna intressen och kunskaper eller sånt du gissar kan i framtiden generera fina pengar till dig. Det finns välkända tv-program om detta begreppet. Dessa heter Shark Tank och Dragons’ Den och finns på YouTube.
 11. 6 MAJ 2020 KL 18:41

Dessa är enligt mig de bästa metoderna för passiva inkomster. Som du kanske märkt så är min lista med fokus på passiva inkomster med entreprenörsanda. Du behöver vanligtvis kapital för att kunna tjäna pengar genom passiva inkomster. Men det finns flera på denna topplista som inte kostar pengar utan bara din egen tid.

Vill du bli rejält framgångsrik måste du bortse från begreppet ”tjäna pengar snabbt” … för sådant existerar inte i vuxnas värld. Utan är något som unga människor är övertygad om.

Det finns inga enkla metoder eller knep till lukrativa passiva inkomster. Utan vi måste på ett eller annat sätt, ”så ett frö” innan det med tiden trillar in pengar passivt på bankkontot!