Så Investerar Jag

Detta Kan Du Läsa Om

Denna bloggen handlar om;

 • aktieinvesteringar
 • tjäna pengar med laptoppen
 • motivationsvideos
 • Bästa framgångsrecepten
 • Framgångsrika företagare
 • Min väg till rikedom!

  Hur jag investerar under 2019;
 1. Aktier
  Detta är det bästa sättet, enklaste och mest passiva sättet för en lönearbetare att tjäna pengar. Jag investerar främst i tillväxtbolag som CellaVison och andra bolag med kompetent ledning. Självklart kör jag genom investeringssparkonto och med Avanza Bank.
  Vad är jag då för typ av investerare?

  Jag är inte mycket för direktavkastningsaristokrater och sånt snack. Du bör veta att de bolag som betalar ut högst direktavkastning är mogna bolag där tillväxten avtagit eller är fallande. Vill man tjäna stora belopp på börsen är det bara att titta på historiken för vilka bolag som gått bäst sedan år 2000. Amazon, Microsoft, Apple och NetFlix. Och trenden är tydlig? Det är teknologibolag du ska köpa… 😀

  Jag föredrar tillväxtbolag framför mogna bolag med utdelningar. Bättre om styrelsen vet hur de kan återinvestera i bolaget istället för att betala saftiga utdelningar. Vill jag ha en utdelning säljer jag bara av ett fåtal aktieandelar.

 2. Driva hemsidor
  Att inte fler människor strävar efter att leva efter en PunktCom livsstil. Det förundrar verkligen mig! Då internet bara i USA, har gett upphov till tiotusen dollarmiljonärer. Det är sant, för jag läste detta från en studie på nätet. Alltså 10,000! Den totala summan pengar som människor tjänat via webben, det bör röra sig om triljoner dollar!

Du kanske tänker att. OK? ”Men tiotusen är inte så mycket av flera hundra miljoner människor?” Nä det är ej det. Men de flesta amerikaner har aldrig ens haft en tanke om att starta en hemsida och sälja något online.

Så det mycket missvisande! Och att blogga som somliga gör är inte speciellt seriöst heller. De flesta som bloggar lägger inte ner flera timmar per dag; med att driva fler besökare till sina bloggar. Du måste behandla bloggandet som ett fulltids arbete om du vill lyckas!

 1. Starta Eget
  Många konkar och andra törs inte starta eget medan dem på vänstersidan inom politik, tycker skatter ska vara tokhöga. Dem har inte förstått att det är företagare som betalar högsta beloppen till staten och samtidigt tar en enorm risk. Vänstern bör tänka om!