Så Investerar Jag

Detta Kan Du Läsa Om

Denna bloggen handlar om;

 • aktieinvesteringar
 • tjäna pengar med laptoppen
 • motivationsvideos
 • Bästa framgångsrecepten
 • Framgångsrika företagare
 • Min väg till rikedom!

  Hur jag investerar under 2020;
 1. Aktier
  Detta är det bästa sättet, enklaste och mest passiva sättet för en lönearbetare att tjäna pengar. Jag investerar främst i tillväxtbolag som CellaVison och andra bolag med kompetent ledning. Självklart kör jag genom investeringssparkonto och med Avanza Bank.
  Vad är jag då för typ av investerare?

  Jag är inte mycket för direktavkastningsaristokrater och sånt investerande. Du bör veta att de bolag som betalar ut högst direktavkastning är mogna bolag där tillväxten avtagit eller är fallande. Vill man tjäna stora belopp på börsen är det bara att titta på historiken för vilka bolag som gått bäst sedan år 2000. Amazon, Apple och NetFlix. Och trenden är tydlig? Det är teknologibolag du ska investera i… 😀
 2. Driva bloggar
  Att inte fler människor strävar efter att leva efter en PunktCom livsstil. Det förundrar verkligen mig! Då internet bara i USA, där har gett upphov till tiotusentals dollarmiljonärer. Jag läste detta från en studie på nätet och den framställdes i USA. Alltså tiotusentals dollarmiljonärer! Den totala summan pengar som företag tjänat via webben, det bör röra sig om tusentals biljoner dollar!

  Du kanske tänker att. OK? ”Men tiotusen är inte så många av flera hundra miljoner människor som bor i USA?” Nä det är ej det. Men de flesta amerikaner har aldrig ens haft en tanke om att starta en hemsida och sälja en produkt online.

  Så det blir mycket missvisande! Och att blogga som somliga gör ger oftast bara en mindre inkomst. De flesta som bloggar har ingen vettig strategi; För att driva många besökare till sina bloggar. Du måste behandla bloggandet som ett heltidsarbete om du ska lyckas!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………