Så Investerar Jag

Detta Kan Du Läsa Om

Denna bloggen handlar om;

 • aktieinvesteringar
 • tjäna pengar med laptoppen
 • motivationsvideos
 • Bästa framgångsrecepten
 • Framgångsrika företagare
 • Min väg till rikedom!

  Hur jag investerar under 2021;
 1. Domännamn
  Jag investerar inte längre i aktier utan jag har börjat lägga mina sparpengar på domännamn. Ett domännamn är en webbadress på nätet. Du besöker min webbadress Latvecka.com. Jag tycker domännamn är roligare att investera i än aktier, dessutom är det mera passivt också och om du är skicklig kan din avkastning bli betydligt högre än med aktiehandel.
  Varför inte längre aktier?

  Anledningen att jag slutat investera i aktier är för att det inte finns några garantier med aktier. Det är svårt att riktigt ha insyn i bolag på börsen och många bolag lever på hajp, som exempel Tesla Inc. Ett bolag som är kraftigt övervärderat. Det går att drömma om att investera i nästa Tesla, Microsoft eller Netflix under en IPO. Men då jag inte har kännedom om ledning och VD, då blir det bara som att köpa trisslotter och hoppas på det bästa. Att investera på börsen är inget fantastiskt sätt att snabbt bygga en förmögenhet på. Det ska man göra med hög inkomst eller investeringar där individen styr om hen blir framgångsrik eller ej. Sedan efter lite framgång på egen hand, då kan man investera på börsen i stabila bolag och sikta på 8-9% i tillväxt per år. Så gjorde Bill Gates efter att han lämnade Microsoft. Om du har hundratusenkronor och investerar dem på börsen med 8-9% tillväxt per år, då har ditt kapital växt till 10 miljoner efter 50 år med stabil avkastning. Men de flesta vill inte vänta 50 år innan de har en rejäl förmögenhet!
 2. Driva Webbplatser
  Att inte fler människor strävar efter att leva en PunktCom livsstil. Det förundrar verkligen mig! Då internet bara i USA, där har gett upphov till tiotusentals dollarmiljonärer. Jag läste detta från en studie på nätet och den framställdes i USA. Alltså tiotusentals dollarmiljonärer! Den totala summan pengar som företag tjänat via webben, det bör röra sig om tusentals biljoner dollar!

  Du kanske tänker att. OK? ”Men tiotusen är inte så många av flera hundra miljoner människor som bor i USA?” Nä det är ej det. Men de flesta amerikaner har aldrig ens haft en tanke om att starta en hemsida och sälja en produkt online.

  Så det blir mycket missvisande! Och att blogga som somliga gör ger oftast bara en mindre inkomst. De flesta som bloggar har ingen vettig strategi; För att driva många besökare till sina bloggar. Du måste behandla bloggandet som ett heltidsarbete om du ska lyckas!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………